سبز : غذاهاى
سبز رنگ حاوى مواد شیمیایى ضد سرطان هستند مثل انواع ایزوتیوسیانیت ها. در
عین حال آنها حاوى لوتئین و زیزانتین هستند که این دو آنتى اکسیدانخطر از بین رفتن شبکیه را که یکی از علل اصلی نابینایی است، کاهش مى دهند.
زرد: غذاهاى زرد مملو از ویتامین سی هستند و در عین حال برخی از صدمات ناشی از رادیکال های آزاد روی پوست را کاهش مى دهند. نارنجى: این
میوه ها حاوى بتاکاروتن هستند که باعث تقویت سیستم ایمنى می شوند و از
آسیب هاى ناشى از رادیکال هاى آزاد که باعث پیرى زودرس مى شوند پیشگیرى مى
کنند. مواد مغذى میوه هاى خانواده سیتروس (مرکبات) باعث بهبود سلامت دهان مى شوند. قرمز: مواد غذایى قرمز رنگ لیکوپن دارند. این ماده یک ضد سرطان شناخته شده است. اسید الاجیک موجود در این محصولات نیز خطر آسیب دیدن DNAرا
کاهش مى دهد. فلاوینوئیدها که عمدتا در گیلاس، آلبالو و خانواده توت (تمشک
و شاتوت و بلوبرى) یافت مى شوند، قدرت تدافعى آنتى اکسیدان ها را افزایش
می دهند، از سلول ها در برابر صدمات ناشى از رادیکال هاى آزاد محافظت
مى کنند.
به حفظ عملکرد قوای استدلال و منطق در مغز کمک می کنند و جلوی پیری را مى گیرند.
بنفش: انگور و کلم بنفش حاوى آنتوسیانین هستند که از سلول ها در برابر آسیب هاى اکسیداسیون محافظت مى کنند و در نتیجه آن ظهور علائم پیری به تاخیر مى
افتند. این مواد مغذى که مسئول رنگ تیره میوه ها هستند به فرآیند درک و
استدلال کمک می کنند و سایر آنتى اکسیدان هاى موجود در آنها نیز ضد سرطان هستند. سفید: پیاز، سیر، پیازچه و موسیر حاوى آلیسین و کوئرستینهستند که هر دو آنها خطر حمله قلبى را کاهش می دهند و عملکرد سیستم ایمنی را بهبود می بخشد . گل کلم نیز حاوى سولفورافان است که یک ماده ضد سرطان به شمار می رود.
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند. اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
سلام من علیرضا جوادزاده و دوستم امین این وبلاگ رو درست کردیم تا رضایت شما رو جلب کنیم. امیدوارم از کارمون خوشتون بیاد!!!!